Vejen Garden helt til tops ved DM (2/7)

Efter 10 års fravær er Vejen Garden tilbage på tronen som landets bedste bygarde. Det blev en kendsgerning søndag eftermiddag, da resultaterne fra weekendens DM blev offentliggjort på den nye kunstgræsbane ved Vejen Idrætscenter.

Vejen vandt to kategorier og erobrede en andenplads i en tredje, så mesterskabet var sikkert. Mestrene fra 2015, Holbæk, blev sendt ned på andenpladsen, mens tredjepladsen blev spillet hjem af Roskilde Garden.

Det var anden gang, Vejen Garden var vært for DM. Det var også tilfældet i 2003, hvor den lokale garde i øvrigt også spillede sig til mesterskabet.

Mens det kneb for »drengene« i garden at vise den store gæstfrihed, var situationen en helt anden for de mange frivillige, Vejen Garden havde til at hjælpe. De gjorde det rigtig godt, og LLN Press talte med mange gardister og ledere, og der var ros hele vejen igennem.

Tidligere har der været store problemer med maden i forbindelse med et DM. Også den del blev rost af deltagerne til DM i Vejen 2017.

Vejen Garden skal forsvare titlen om to år. Det er endnu ikke afgjort, hvem der skal være vært, men vi kommer med et forsigtigt bud på, at det ender hos en sjællandsk garde.

 

Se fotos under »aktuelle fotos«, og fotos kan naturligvis købes. Du henvender dig bare på vores mail, Leif@LLN-Press.dk

Der er alene lagt fotos op fra præmieoverrækkelsen med billeder af Vejen Garden. Flere følger senere.

 

 

LLN Press | v/Leif Christensen | Postboks 53 | 6600 Vejen | Mobil 40 53 96 19 | leif@lln-press.dk