Linse Kessler fyldte Troldesalen (6/10)

Den røde lampe var hængt ud, da Linse Kessler gæstede Troldesalen i Vejen. Interessen for at opleve den kendte tv-personlighed var stor, og de næsten 750 gæster gik ikke forgæves. De oplevede en veloplagt Kessler, der ikke skjulte noget.

 

- Det var en rigtig god aften, hvor gæsterne virkelig fik rørt lattermusklerne, lyder det fra formanden for basketballklubben i Vejen, Morten Jensen.

Han glæder sig over, at BKV’81 endnu en gang har kunnet give folk i området en oplevelse ud over det sædvanlige ved at præsentere Linse Kessler, der ikke mindst er kendt for sin deltagelse i »Familien fra Bryggen«.

En udsendelse, der ses af alle aldersklasser, men arrangementet i Troldesalen viste, at også børnene følger hende. I øvrigt en aften, hvor kvinderne var klart i overtal.

Som gæst på scenen havde Linse Kessler veninden Didde.

Arrangementet med Linse Kessler var efterårets første i BKV’81-regi, men allerede i slutningen af måneden spiller Jacob Dinesen i en fyldt Troldesal. Der er også udsolgt til besøget af Kim Larsen i januar, og salget af billetter til showet med Jan Gintberg 19. april er godt i gang.

 

Se fotos under aktuelle fotos.

 

LLN Press | v/Leif Christensen | Postboks 53 | 6600 Vejen | Mobil 40 53 96 19 | leif@lln-press.dk